Du kan prova produkter gratis i 14 dager

Vi är alla olika och har unika behov. Det är därför vi erbjuder dig att låne och testa produkterna innan du beslutar dig.

Det ger dig säkerhet innan köpet och skapar ett bra underlag för en intern diskussion på din arbetsplats om vad som är optimalt för just er. 

Denne unike service hjälper oss att nå vårt mål med glada och nöjda kunder.

   
   ✓   Prova gratis i 14 dager.    

   ✓   Känn skillnaden innan du köper.

   ✓   Beställ idag för en bättre arbetsplats imorgon.

 

Så här fungerar det: Produktene vi låner ut är markerade med en orange "Prova gratis" knapp.
Lägg bare produktene du vill testa i din inköpskorg. Klicka på KÖP och följ processen som om det vore ett vanligt köp. Beställningen uppgår til 0,00 kr.

Därefter kommer du att motta ett e-mail med kvittot för din beställning.

 

När produkten levereras är du välkommen att kontakte oss om du vill ha vägledning till att installera och använda den.

Efter provtiden om 14 dagar ber vi dig vänligen kontakta oss.

Om ni är nöjda med produkten skickar vi en faktura, och om den inte var som ni förväntade kan ni bara returnera varan i originalförpackning med manualer (du betalar returfrakten).

Om vi inte har hört från dig inom 21 dagar efter att du mottagit din vara, betraktar vi lånet som en ordrer, och skickar en faktura.

OBSERVERA:
Om du som PRIVATPERSON (eller ensamrätt eller nyetablerad verksamhet som vi inte tidligare har handlat med) vil låna en produkt, ska du beställa varan i vår webshop och betala med kreditkort.

Notera i meddelandefältet du önskar varan, så drar vi inte pengarna från ditt betalningskort, förrän du är säker på att du vill behålla produkten (efter samma tidsfrist som nämnt ovan).


Lycka till med testandet!