Du kan prova produkter gratis i 14 dagar

Det ger dig möjlighet att upptäcka om produkten fungerar för dig och din kropp, innan du köper den. Det ger dig en garanti för att det är helt rätt produkt för dig.

Det innebär också att fler personer på kontoret får möjlighet att prova produkten. 

Den här unika servicen hjälper oss att nå vårt mål om att ha kunder som är glada och tillfreds.

  • ✓   Prova gratis och utan förpliktelser i 14 dagar!
  • ✓   Upptäck skillnaden innan du köper!
  • ✓   Beställ idag för en bättre arbetsplats imorgon!


Lycka till med utprovningen! 

Så här beställer du:

  • Produkterna som vi lånar ut är märkta med en orange ”Prova gratis” vimpel.
  • Lägg de produkter du vill prova i varukorgen och gå igenom processen, som om det vore ett vanligt köp. Beställningen kommer att kosta 0 kr.
  • Du kommer nu att ta emot en e-postkvittering för din beställning.

När produkten kommer fram så får du gärna kontakta oss om du behöver råd och vägledning vid installationen och användningen av produkten. Efter att det 14 dagarnas prövotid är slut, så ber vi dig att vänligen kontakta oss.

Om produkten passar perfekt så skickar vi en faktura. Om den inte var helt till belåtenhet så skickar du bara varan i retur i det emballage som den kom i, inklusive manualer o s v.

Har vi inte hört något ifrån dig 21 dagar efter att du mottagit din vara, så betraktar vi lånet som en order och skickar en faktura.

Observera för privata köp:
Om du som privatperson vill prova en produkt, så skickar vi en betalningslänk. Vi väntar dock med att dra pengarna från ditt konto, tills att du är säker på att du vill behålla produkten (efter samma tidsfrist som nämns ovan).

Denna webbplats använder cookies. Genom att klicka via webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies Läs mer här
OK