Trådlös

Alla produkter (7 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (7 artiklar)

Sätt fallande sortering

Trådlös mus

Tillbringar du många timmar framför datorn, och kan du ofta märka det i kroppen? Ergonomiska verktyg ger dig de bästa arbetsförutsättningarna framför datorn. Här hos Ergopartner kan du bland annat hitta en ergonomisk trådlös mus. Att den är trådlös ger dig större rörelsefrihet, och att den är utformad i en ergonomisk design gör att den är behaglig att använda. Vi har flera varianter, så det är stor möjlighet för att du kan hitta precis den mus som passar bäst till din arbetsställning.

När du använder många timmar framför skärmen kan det belasta och i värsta fall skada din kropp, särskilt dina armar och upp till nacken. Därför är mössen inte bara ergonomiskt utformade, men de har också genvägstangenter som gör att du inte ska göra alltför många onödiga rörelser, som kan generera skador.

Ergonomisk trådlös mus

Flera av mössen fås både till vänster- och högerhänta, så att alla kan få bästa möjliga ergonomiska arbetsställning. Några har dessutom längre knappar än vad som vanligen ses, vilket gör att du inte behöver böja fingrarna varje gång du ska klicka på knapparna. Vi har också modeller med en trackball som styrs med tummen. På så vis är det inte nödvändigt att du ska flytta på armen för att röra på markören på skärmen. Vi har alltså olika möjligheter, så att du kan hitta den bästa lösningen för dig.

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com