Sittkuddar och Kilkuddar

Alla produkter (10 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (10 artiklar)

Sätt fallande sortering

Få bättre hållning med en sittkudde!

Känner du dig ofta stel i ryggen? Det kan mycket väl vara på grund av sättet du sitter. Det är lätt hänt att man försöker slappna av när man sitter ner en längre tid och därför glömmer man enkelt bort att sitta med ryggen sträckt. Att inte sitta i en ergonomisk ställning kan medföra långvariga eller i värsta fall permanenta

skador, därför är det otroligt viktigt att man har en bra hållning när man sitter ner. Något som kan hjälpa dig att få en bättre hållning är en sittkudde! En sittkudde hjälper dig att sitta i en naturlig position som skonar din kropp på ett mjukt och behagligt sätt. Ergopartner erbjuder flera olika sittkuddar, så det finns en modell för alla smaker! Din ryggrad kommer att tacka dig när du underlättar med en sittkudde! En sittkudde ser till att du inte får statisk belastning genom den unika förmågan att inte sjunka ihop. Sittkuddar har nämligen den fördelen att de inte sjunker ihop som andra typer av kuddar kan göra.

Gör din rygg en tjänst genom att använda en kilkudde!

En kilkudde underlättar din hållning genom att ge support till bäckenet och samtidigt minska trycket mot ryggen när du sitter ner en längre tid. En kilkudde kan användas på kontorsstolen såväl som i bilen eller på annan önskad sittmöbel. Kilkudden är enkel att bära med sig och ger ett ergonomiskt stöd för din rygg och kropp. Du kan därför använda din kilkudde på ställen så som bio eller teater om så önskas också. En kilkudde tränar även din muskulatur på rätt vis samtidigt som en kilkudde låter dig sitta avslappnat och balanserat. Ergopartner har flera kilkuddar i sortimentet och kilkuddarna fås med olika funktioner så som till exempel massagefunktion för den som önskar det. Det finns även kilkuddar som stärker magmusklerna och ger dig möjligheten att sitta aktivt. 

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com