Tangentbord │ Keyboard

Alla produkter (33 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (33 artiklar)

Sätt fallande sortering

Tangentbord

Är du på jakt efter ett nytt kontorstangentbord? I så fall har du kommit helt rätt! Hos Ergopartner hittar du ett brett sortiment av tangentbord som hjälper dig att uppnå bättre ergonomiska förhållanden, så att du kan få ut det mesta möjliga av ditt arbete vid datorn och samtidigt slippa onödiga skador från dåliga rörelser. Du kan både hitta trådlösa och vanliga tangentbord. Vi har såklart även tangentbord för vänsterhänta, och för den med sämre syn har vi tangentbord med extra stora bokstäver och medföljande usb-lampa. Här hittar du garanterat det tangentbord som du behöver.

Hitta ett kontorstangentbord på Ergopartner.se

Det speciella med att erbjuda ergonomiska tangentbord är att vi först och främst har massor av olika modeller som passar till den enskilda användaren. Våra tangentbord har olika egenskaper, men gemensamt för dem alla är att de har mjuka och behagliga tangenter, som säkrar att du får en bra skrivupplevelse. Tangentborden är späckade med genvägstangenter, så att du ska genomföra så få rörelser som möjligt.

I vårt sortiment hittar du också resetangentbord som du kan ta med i farten, så att du alltid har ett ergonomiskt tangentbord till hands, oavsett var du befinner dig.

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com