Mus

Alla produkter (17 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (17 artiklar)

Sätt fallande sortering

Ergonomisk mus för att skona din kropp!

Vid långvarigt och stillasittande arbete kan kroppen kännas stel och du kan ha besvär i flera olika delar av kroppen. Oavsett om du letar efter en ergonomisk mus till pc eller en ergonomisk mus till din mac dator, är detta något som finns i sortimentet hos Ergopartner. En ergonomisk mus låter din hand och din handled slappna av på ett helt unikt sätt jämfört med en vanlig datormus.

När du slappnar av i handleden minskar detta stelhet i underarmen, vidare till skuldror, nacke och rygg. En ergonomisk mus är en investering i din kropp och i ditt välmående. Köp din ergonomiska mus idag och låt din kropp bli avlastad.

Minska risken för förslitningsskador!

Har du ofta ont i handen och handleden kan detta vara början på förslitningsskador som uppkommer i samband med monotont och stillasittande arbete. Men du kan vara lugn – det går att göra bättre! Genom att använda en ergonomisk mus när du sitter vid datorn kan du minska spänningar i nacken, underarmen och handleden. En ergonomisk mus kan verkligen hjälpa dig att bli kvitt dina besvär och bidra med en bättre ergonomisk arbetsställning som värnar om din kropp. Hos Ergopartner hittar du både ergonomiska möss som passar till pc såväl som till mac datorer. Den rätta datormusen finns för dig!

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com