StandUp Active Balance Pilates Boll - sittboll

Endast %1 kvar
SKU
StandUp Active Balance Pilates Ball
Välj din variant
Från 2819,00  kr 3523,75  kr
Top

Sitt dig starkare på jobbet
StandUp Active Balance Ball är en ergonomisk balansboll, designad till den aktiva användaren och i en enkel design som passar in överallt.

En balansboll är ett bra komplement till att stärka din kropp och aktivera dina muskler, såsom mage, sida och ryggmuskler, medan du arbetar.

Variera din arbetsställning
Genom att du balanserar på balansbollen, håller du igång kroppen och bidrar samtidigt till en bättre kroppshållning och ökad blodcirkulation.

StandUp Active Balance Ball gör det enklare att variera din arbetsställning, så att du kan alternera mellan att stå och sitta, och därigenom undvika det stillasittande arbete som är dåligt för kroppen.

Smart design som gör det enkelt
Utöver det mjuka, slitstarka materialet alcala, som StandUp Active Balance Ball är framställd i, har balansbollen en påsydd golvring som håller bollen på plats när den inte används. Utöver detta har den ett litet ”handtag” som gör att du enkelt kan flytta på den och hänga upp den när den inte används.

Medföljer: Invändig uppblåsbar boll, pump och ring till upphängning av bollen när den inte används.

OBS: När sittbollen är uppblåst med luft kan det till en början se ut som om bollen är för liten. Men luften behöver bara pumpas in lite i taget (kanske igen efter en dags tid), så att den hinner expandera.

Kontakta oss gärna för mer information.

Specifikationer
Märke StandUp
Ekstra data

Medfølger: Indvendig oppustelig bold, pumpe og en ring til ophængning af bolden når den ikke bruges.

Write Your Own Review
Du recenserar:StandUp Active Balance Pilates Boll - sittboll