Easy StandMat - arbetsmatta till kontoret

SKU
E100377
Välj din variant
  • Prova gratis och utan förpliktelser i 14 dagar!
  • Känn skillnaden innan du köper!
  • Boka idag för en bättre arbetsplats imorgon!
1219,00  kr 1523,75  kr
Top

Nu blir det behagligt att stå upp
Nu kan du stå upp och arbeta utan att få ont i fötter, knän eller rygg. Easy StandMat är en enkel och ergonomisk arbetsmatta med bra stötabsorbering. Stå upp vid ditt höj/sänkbara bord och få samma känsla som när du har ett par bra joggingskor på.

Perfekt till dem som gärna vill stå upp
Avlastningsmattan är 100 % PVC-fri och av hög kvalitet. Mattan ger avlastning samtidigt som den stimulerar din blodcirkulation i fötter och ben. Mattan till stående arbete fungerar optimalt både med vanliga skor och höja klackar utan att du sjunker ner i mattan. Mattan är samtidigt snygg och passar till alla kontor.

Ståmattan har sneda kanter och en botten med hög dragkraft. Det minskar risken för att trilla eller glida och ger dig extra säkerhet.

Ökad förbränning och en bra påminnelse om att använda ditt höj- och sänkbara bord
När du står upp under arbetsdagens lopp förebygger du ryggsmärtor och trötthet samt ökar din aktivitet, något som är viktigt i en tid med alltför mycket stillasittande arbete. Mattan hjälper dig att komma ihåg att du ska ställa dig upp, och när dy står upp så kan du stå upp längre tack vare den goda avlastningen.

Miljövänlig arbetsplatsmatta med optimalt skydd och hållbarhet
Materialvalet för ståmattan i textil betyder att mattan är 100 % PVC-fri. Därför kan din arbetsplats bli mer miljömedveten med Easy StandMat.

Easy StandMat mäter 54 x 77 cm - ren komfort och arbetsglädje.

Baksidan är glidsäker; den ligger fast på golvet utan att glida iväg. Ståmattans kärna är tillverkad av TPE, medan textilytan är gjord av återvunnen PET.

TIPS: Använd eventuellt en krok för att hänga upp mattan, så har du mera plats till din stol när du sitter ner. Mattan kan köpas med eller utan tillhörande krok.

Hos oss kan du få en Easy StandMat på prov i 14 dagar – och det kostar dig inte en krona!

Specifikationer
Pris 1219,00  kr
Märke Easy
Ekstra data
  • Storlek (cm) : 54x77
  • Färg: grå
  • Material: 100 % PVC fri. Textilyta av återvunnen PET, central kärna av TPE
Write Your Own Review
Du recenserar:Easy StandMat - arbetsmatta till kontoret