StandUp arbetsplatsmatta

Endast %1 kvar
SKU
StandUp aflastningsmåtte - Til kontoret
Välj din variant
Från 1575,00  kr 1968,75  kr
Top

Få en god vana på arbetet. Flytta stolen och gör plats StandUp-mattan!
Du behöver inte välja mellan att ha joggingskor på eller att få ont i fötterna när du står upp på arbetet. StandUp är en smart, ergonomisk arbetsplatsmatta som fördelar belastningen på fötterna.

Undvika farliga sittsjukdomar. 
När vi sitter på vår kontorsstol flera timmar varje dag ökar vi risken för vanliga folksjukdomar så som övervikt, diabetes, högt blodtryck, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Men om du reser på dig så börjar kroppen att åter producera de ämnen som rensar blodomloppet på blodfett och blodsocker. Genom att stå upp rör du på dig oavbrutet och risken för t.ex. hjärt- och kärlsjukdomar kan minska.

Stå upp mer när du arbetar och gå samtidigt ner i vikt! 
När du reser på dig sker många saker på en gång. Kroppen blir väckt från viloställningen och rörelserna mer än fördubblar din energiförbränning jämfört med när du sitter stilla. Undersökningar visar att personer som står 2,5 timmar mer än stillasittande personer förbränner 350 kalorier mer per dag. Med den uträkningen kan en person med en normal kroppsvikt gå ner cirka 1 kilo i månaden – 7 500 kalorier motsvarar ca 1 kilo kroppsfett. 

Mjuk och fin. 
Vår nya ergonomiska arbetsplatsmatta för användning på kontor är liten och praktisk och särskilt designad för att passa ihop med höj- och sänkbara bord. StandUp arbetsplatsmatta har en mjuk och dämpande mitt som ger fötter och ben avlastning vid stående arbete.

Men en fin, halksäker yta av textil och fyra fina färger att välja mellan, passar den bra in på varje kontor, reception eller butik.

Kontakta oss gärna för mer information.
OBS! Håll koll på hur länge du står upp och hur mycket träning och förbränning det innebär.

Dela dina framsteg på Facebook. Ladda ner appen till din iPhone eller Android.

Specifikationer
Märke StandUp
Ekstra data
  • Overside af slidstærkt og snavsbestandigt polypropylen. Underside af blødt og elastisk nitrilgummi. 
  • Mål: 770 x 530 mm
Write Your Own Review
Du recenserar:StandUp arbetsplatsmatta