×

Du har inga varor i din varukorg.

Skärmfilter

Skärmfilter – så din datoranvändning är säker på flera sätt!

När du sitter vid datorn en längre tid så finns där framför allt två saker som är viktiga att ha i åtanke. För det första är det viktigt att använda skärmfilter för att skydda dina ögon och hud

från det starka ljuset man får via datorn. För det andra så är det också en säkerhet för dig i förhållande till att ingen kan titta på din skärm om du inte önskar det. Med våra smidiga skärmfilter låter vi nämligen det farliga ljuset tonas ner, samtidigt som att det gör det omöjligt för andra obehöriga att från sidan snegla på vad du gör på din dator. Ett skärmfilter påverkar inte din egna upplevelse av datorn eller datorns grafik negativt, utan istället så ger den dig bara en mer säker användning.

Skärmfilter – för ett bevarat privatliv!

Oavsett om du befinner dig hemma, med kompisar eller på ett internetcafé under tiden du använder dator, så är där en sak som är viktig för alla människor. Det är att ha sitt privatliv bevarat. Det kan enkelt lösas med ett smart skärmfilter från Ergopartner. Skärmfiltret eliminerar möjligheten att obehöriga ska kunna se din skärm. Det ger därför dig en trygghet att ha ett skrämfilter som skyddar dig, din dator och ditt privatliv.

Undvik att bli bländad av din datorskärm!

Med ett smart skärmfilter gör du dig själv en tjänst på lång sikt eftersom du ökar säkerheten i samband med ditt användande av datorn. På Ergopartner hittar du smidiga, enkla och praktiska skärmfilter som inte kompromissar med datorns utseende i övrigt. Ett skärmfilter är en bra investering. Dessutom fungerar skärmfilter även som ett sorts dammskydd eftersom att själva skärmen inte får smuts och damm på sig. Ergopartner hjälper dig hitta det rätta skärmfiltret för just dig och dina behov.


Det finns inga produkter som överensstämmer med urvalet.

Denna webbplats använder cookies. Genom att klicka via webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies Läs mer här
OK