Active Stand Combi ståbrett

SKU
99981
Välj din variant
  • Prova gratis och utan förpliktelser i 14 dagar!
  • Känn skillnaden innan du köper!
  • Boka idag för en bättre arbetsplats imorgon!
2454,00  kr 3067,50  kr
Top

En perfekt Combi
Med den senaste versionen av Active Stand – närmare bestämt Combi-modellen, är det behagligare att stå upp och arbeta. Liksom med de andra modellerna ger Active Stand Combi ståbrädan en god dämpande sidledsrörelse, som aktiverar din balans och dina muskler – och ökar din blodcirkulation.

Den här versionen av Combi består av 3 lager. Varje lager behandlas på olika sätt och har därför olika egenskaper.

Det översta lagret är mjukt och komfortabelt – även utan skor. Det mellersta lagret ger elasticitet och gör det hårda golvet mjukare. Bottenlagret är mjukt och halkfritt. Interaktionen mellan dessa egenskaper gör att Active Stand Combi är bekvämare att stå på under en längre tid.  

Förbättra din hälsa!
Stillasittande arbete är den vanligaste orsaken till livsstilssjukdomar. Så det är viktigt att begränsa det stillasittande arbetet! Tänk på hur mycket du egentligen sitter ned under dagens lopp. Vår kropp behöver röra på sig. Det ger nämligen en bra hjärt- och hjärnaktivitet!

Så ställ dig upp – och lev längre! 

Fler kalorier förbränns!
Visste du att du förbränner minst 3 gånger mer när du står upp än när du sitter? Du går alltså ner i vikt medan du arbetar! Active Stand-brädan aktiverar hela kroppen.  Du kommer att både tänka och må bättre samtidigt som du går ner i vikt och får bättre hälsa.

Det lönar sig att investera i en Active Stand Combi ståbräda!

Kontakta oss gärna om du har frågor.

Specifikationer
Pris 2454,00  kr
Märke Active Stand
Ekstra data

Mål: 47 x 35 x 3,5 cm
Vægt: 1650 gram

Write Your Own Review
Du recenserar:Active Stand Combi ståbrett