Så handlar du hos oss

Hitta varan:
Du kan hitta din vara på två olika sätt: via kategorierna eller via sökboxen överst till höger.

Kategorisökning: 
I menyn presenteras du för 14 huvudkategorier som finns i vårt sortiment. Några kategorier är uppdelade ytterligare för att förenkla överblicken. T.ex. är ”Mus” indelat i ”Trådlös mus” och ”Kabelmus” När en kategori eller underkategori väljs visas alla produkter som matchar kategorin.

Fritextsökning: 
Via sökboxen överst i högra hörnet kan du söka på en varas namn. När du trycker på sök-knappen visas den eller de varor som matchar din sökning.  

Under en produkt kan det finnas flera olika modeller och priset på de olika modellerna kan variera. När du har hittat en vara som du är intresserad av kan du välja antal och trycka på den gröna knapp som tillhör den modell som du vill ha. Därefter läggs varan i korgen och korgen blir synlig överst på skärmen oavsett var på hemsidan du befinner dig. Om du vill veta mer om varan kan du klicka på bilden, texten eller länken ”Läs mer” för att gå till produktsidan.

När du befinner dig på produktsidan kan du normalt se flera olika bilder av varan, se om du kan köpa till något tillbehör samt se teknisk information. Under varje modell kommer du åter kunna se en grön ”Köp”-knapp som du kan klicka på för att lägga varan i korgen.

Gå til kassan:

När du är redo att gå till kassen kan du överst på sidan se status på din korg. Klicka på denna för att komma till kassan. Därefter kommer du att bli guidad genom följande:

Inköpskorg
Se och rätta innehållet i din inköpskorg. Uppdatera med antal eller markera att en vara ska tas bort och tryck på ”Gå till beställning”

Beställning:
Här uppger du dina uppgifter och leveransadress. När du uppger ditt företagsnamn får du möjligheten att betala med faktura.

Välj betalingsform: 
Välj antingen Faktura (endast för offentliga och privata företag) eller Kreditkort.

Genomför order:
Här bekräftar du att du har läst och accepterat våra försäljningsvillkor. Knappen ”Genomför order” påbörjar ordern.