Backapp Smart sadelstol med hjul

Endast %1 kvar
SKU
Backapp Smart sadel stol med hjul
Välj din variant
Från 8294,00  kr 10367,50  kr Regular Price 8294,00  kr 10367,50  kr
Top

Träna under arbetstid och undvik dålig rygg 
Backapp 2.0 med hjul är en stol som både stärker och tränar dina inre muskler kring ryggraden medan du sitter på den. Backapp-stolen är en unik ryggträningsstol för dig som vill förebygga och bota ryggbesvär.

OBS: kan endast användas till höj- och sänkbara bord.

Backapp stolen ger dig en aktiv och korrekt sittställning samtidigt som du stärker dina ryggmuskler. På stolens stålram finns en kula så att man kan gunga lugnt medan man jobbar. Det utmanar balansen och utmaningen koncentreras precis där vi vill ha den – i ryggen. När man sitter på en Backapp måste musklerna som ger stöd åt ryggen jobba för att man ska kunna hålla balansen.

Nu behöver du inte längre göra ryggövningarna hemma framför teven på kvällen – det hinner du nu med medan du jobbar!

I början kan man bli lite öm i ryggen om man sitter för länge. Det beror på att musklerna kring bålen aktiveras mer än normalt och de har ofta en begränsad uthållighet. När man har suttit på Backapp-stolen i några veckor börjar man orka sitta i längre perioder. Efter lite träning kan man sitta på den hela dagen utan problem, men var beredd på ömma muskler i början. Klicka eventuellt på ”Se demofilm” för att se hur stolen fungerar.

Sadelstolen fås som standard med sits i Nordic Wool (ull) samt i röd/svart Alcantra-tyg (mjukt tyg som velour) och med silvergrått stål.

Sitsen fås i olika färger och tyger och stålramen finns i både svart/grå version och i polerat aluminium. Se bilder och priser här på sidan eller på Back Apps egen hemsida: www.backapp.se


Kontakta oss gärna om du har frågor - tel.: 08 509 269 46 eller info@ergopartner.com 

Specifikationer
Märke Backapp
Ekstra data

Vikt: 14,5 kg.

Gasfjäder: Höjden på stolen kan gå från 543 mm upp till 769 mm

Vikt: Stolens garanti täcker av en person som väger upp till 110 kg. Det har emellertid klarat ett test av upp till 240 kg med lätthet.

Write Your Own Review
Du recenserar:Backapp Smart sadelstol med hjul