Med sladd

Alla produkter (10 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (10 artiklar)

Sätt fallande sortering

Rollermouse och Mousetrapper med ledning

Sitter du dagligen stilla framför datorn i många timmar? I så fall är det viktigt med korrekt utrustning, så att din kropp inte belastas i onödan och får skador av onaturliga positioner. En lösning på detta kan vara en ergonomisk rullmus med ledning, och den hittar du hos oss på Ergopartner.dk. Med en Rollermouse styr du musen på en rullstång som sitter fast på tangentbordet. På så sätt slipper du musskador i handen och axeln.

Hos Ergopartner har vi flera modeller i olika prisklasser – det finns med andra ord helt klart en rullmus i vårt sortiment som kan anpassas efter dina behov. Du hittar bland annat Rollermouse med handledsstöd som ser till att du inte belastar handlederna i onödan, när du sitter vid datorn i många timmar.

Köp din Rollermouse eller Mousetrapper på Ergopartner.se

Du kan hitta rullmöss med olika funktioner hos oss – välj bland annat en med extra brett stöd, som understödjer hela handflatan, och som kan anpassas till dig och din dator. När musen sitter under tangentbordet, slipper du sträcka dig för att nå den, vilket minskar belastningen helt nere från fingrarna och upp till nacken. Du styr alltså musen på plattan, precis som om det var en bärbar dator, eller på rullstången, vilket säkrar dig en optimal komfort, så att du inte upplever obehag och smärtor när du arbetar vid din dator.

Är du osäker på vilken produkt du ska välja, så har du möjlighet att prova några av dem i 14 dagar så att du kan hitta just den som är rätt för dig.

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com