3D-mus

Alla produkter (3 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (3 artiklar)

Sätt fallande sortering

Var med på trenden – 3d mus till din dator!

Letar du efter en 3d mus till din dator, så har du hittat rätt! Hos Ergopartner hittar du det bästa och trendigaste 3d möss till din dator. Du kan välja mellan både trådlösa varianter likväl som de coola old school varianterna med sladd.

En 3d mus ger dig en mer professionell känsla och är något som är ett måste i samlingen för den vana datorbrukaren. Med 3d möss behöver du inte klicka och rulla upprepade gånger för att ange det kommando du önskar.

Därmed är det också mer ergonomiskt för dig att använda en 3d mus när du använder din dator mycket. Att använda sig av en 3d mus gör att man får en högra kvalitet och möjlighet att utvecklas inom 3d program eftersom musen förenklar ditt arbete markant. Det gör det möjligt för användaren att vidga vyerna ytterligare och att navigera med precision i 3d.

Den vana datoranvändaren förtjänar det bästa!

Önskar du att uppleva ditt användande av datorn på högsta nivå? En spacemouse ger dig de rätta förutsättningar och du får uppleva alla miljöer via 3d navigation. Detta ger dig full möjlighet att få den rätta känslan. En spacepilot är en 3d mus som ger dig möjligheten att ta del av avancerad 3d navigering i sig, så du får en total överblick i 3d över ditt arbete.

Dessutom är komforten vid arbete med en spacemouse helt unik och ger dig en ergonomisk avslappning som minskar risken skador så som permanenta förslitningar. En spacepilot ger dig ökad precision i ditt arbete och ger dig som utvecklingsingenjör det lilla extra för att kunna ge allt på din arbetsplats.

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com