Välj en av dessa varianter
Produktnamn Antal
Contour Balance Keyboard trådlös Balance-pn
965,00kr 1206,25 kr

Contour Balance Keyboard trådlös

SKU
Contour Balance Keyboard trådløst
Top

Den perfekta partnern
Tangentbordet Balance Keyboard är skapat för dig och ditt sätt att arbeta. Det är särskilt utformat för att passa med RollerMouse Red, Red Plus och Free3 och för att dina händer ska hamna i perfekt position för bekvämt och effektict arbete.

När du använder Balance Keyboard tillsammans med RollerMouse har du allt arbete på nära hand.

Komfort i fokus
Contour Balance tangentbordet är gjort för att användas med de nyare versionerna inom det prisbelönade RollerMouse-sortimentet och ger dig en mer avslappnad ställning samtidigt som du får ut mesta möjliga av tangentbord och mus.

Händerna ligger inom bra räckhåll för rullstav och tangenterna på tangentbordet, och med de justerbara benen och lutningsalternativen på Balance Keyboard kan du enkelt ställa in vilken vinkel du önskar.

Fler funktioner nära till hands
Med medietangenterna har du direkt tillgång till smarta funktioner, och du kan enkelt programmera om dem om du vill. På tangentbordet finns även de vanliga funktionstangenterna (F1-F12) som kan användas efter ett enkelt tryck på tangenten som låser Fn-funktionen.

Trådlöst och fritt
Det är dags att kapa sladden. Contour Balance Keyboard är trådlöst och strömförsörjs genom två AAA-batterier. Du kopplar till PC eller Mac via den tillhörande trådlösa USB-mottagaren, som hålls säkert på plats magnetiskt i batterifacket när den inte används.

OBS: Nordic layout.

Kontakta oss gärna om du har frågor.

En dongle följer alltid Balance Keyboard, men om du har förlorat det, kan du beställa en ny hos oss. Köp den trådlösa mottagaren här.

Mer information
Märke Contour Design
Ekstra data
  • Nordisk tastatur
  • Mått: 39,1 x 11,9 x 2,2 cm
  • Vikt: 545 gram

Para dongle och Contour Balance Keyboard
Tryck på återställningsknappen på undersidan av tangentbordet i 2-5 sekunder, samtidigt som du håller den alldeles intill den trådlösa mottagaren. En ljus-animation visas på vänster sida av tangentbordet när det är parat (dongeln måste vara anslutten).

Nu genereras en slumpmässig kod som är unik för denna dongle och tangentbord, och förhindrar störningar från andra Balance Keyboard.