Välj en av dessa varianter
Produktnamn Antal
Logitech K360 Trådlöst tangentbord, svart 920-003088
635,00 kr 793,75 kr

Logitech K360 Trådlöst tangentbord

SKU
Logitech K360 Trådløst tastatur
Top

Elegant. Praktiskt. Kompakt.
Det trådlösa tangentbordet är fint att se på, kompakt och praktiskt tack vare den platssparande designen, den välkända layouten, tre års batteritid* och direkt åtgång till de funktioner du använder mest.

Kompakt komfort för din bärbara dator - Du kan skriva bekvämare med en tangentbordsutformning som du är van vid. Dessutom är det 20 % mindre än våra vanliga tangentbord så det passar på kontoret, i vardagsrummet eller var du än vill använda din bärbara dator.

Sex snabbknappar - Hoppa över en låt. Pausa en video. Skruva upp volymen. Du har sex snabbknappar för direktåtkomst till uppspelning, paus, föregående, nästa, volym och avstängning av ljud.

Avancerad trådlös 2,4 GHz-teknik – På detta vis kan du arbeta på flera olika ställen – t.ex. från din mjuka soffa! Den trådlösa anslutningen har lång räckvidd och är i princip helt fri från fördröjningar, avbrott och störningar.

Logitech Unifying-mottagare - Den här lilla mottagaren kan du låta sitta kvar i den bärbara datorn. Dessutom kan du lätt ansluta en kompatibel trådlös mus, ett tangentbord eller en knappsats – utan att behöva krångla med flera USB-mottagare.

Nästan ljudlösa, inramade tangenter - Tangenterna ser moderna ut och är nästan ljudlösa, samtidigt som de ger en behagligare skrivupplevelse än tangentbord på bärbara datorer.

*Batteritiden är baserad på 2 miljoner tangenttryck/år i kontorsmiljö. Detta kan variera från användare till användare.

Passar riktigt bra ihop med RollerMouse Free2 och RollerMouse RED.

OBS: Nordic layout.

Kontakta oss gärna om du har frågor. 

Mer information
Märke Logitech
Ekstra data
  • Mått: B380xD155xH20 mm
  • Nordisk tastatur