Välj en av dessa varianter
Produktnamn Antal
Jabra Engage 75 headset, STEREO 9559-583-111
4 050,00 kr 5 062,50 kr
Jabra Engage 75 headset, MONO 9556-583-111
3 850,00 kr 4 812,50 kr

Jabra Engage 75 Stereo och Mono headset – NYHET

SKU
Jabra Engage 75 Stereo og Mono
Top

Vad kan det trådlösa headsetet, Jabra Engage 75 Mono & stereo, ge dig?

  • Suverän trådlös prestanda, stabilitet och flexibilitet
  • Helt klara samtal utan bakgrundsljud och utan avbrott
  • Taltid genom hela dagen
  • Möjlighet för att ansluta headsetet till både bordstelefon, softphone, analog telefon och till två stycken bluetooth-enheter
  • Möjlighet för att tre gånger så många användare i samma kontorsområde kan arbeta trådlöst


Lyft din arbetsinsats till nya höjder
Med ett Jabra Engage 75 Stereo och Mono får du nämligen ett professionellt headset som du kan arbeta stabilt med, även när du är iväg från ditt skrivbord. Du säkerställs en stabil trådlös förbindelse mellan dig och dina kunder.

Headsetet är utrustat med en ljudreducerande mikrofon som filtrerar bort allt utomhusoljud, en integrerad busylight som berättar för dina kollegor att du inte är tillgänglig och ej vill störas, samt en praktisk snabbuppladdningsfunktion för när du snabbt behöver mer batteri.

Headsetet har en trådlös räckvidd på 150 meter mellan headset och bas. Den håller för 13 timmar taltid och har en snabbuppladdningsfunktion som uppladdar headsetet till 40 % på endast 30 minuter! Efter 90 minuter är headsetet fullt uppladdat.

Anslutning av upp till fem enheter
Anslut ditt headset till både bordstelefon, softphone (UC) analog telefon och till två bluetooth-enheter, t.ex. en smartphone och en surfplatta, på samma gång. Jabra Engage 75 ger en vardag med aktiva samtal och multitasking. Det är både bra för ergonomin och för effektiviteten på arbetsplatsen.

Välj din bärstil
Jabra Engage 75 headset fås både som stereo och mono modell – det vill säga med antingen en eller två hörselkåpor. Stereo-modellen fås med antigen huvudband eller nackband.

Ta dina samtal med maximal användarvänlighet. Starta och avsluta samtal, gör headsetet ljudlöst och skruva upp och ner för ljudstyrkan på headsetet. Med de mjuka hörselkuddarna och extra vaddering på huvudbandet kommer du säkerligen uppleva en behaglig arbetsdag, när du använder ditt headset dagligen.

Modern bas med touchfunktion
Med Jabra Engage 75 Stereo & Mono slipper du använda knappar på din headsetsbas. Den lilla basen behöver inte mycket plats och kan både visa dig alla de anslutna enheterna, batteritiden och samtalskontroller.

Headsetet uppfyller Open office-krav för Skype for Business.

Prova Jabra Engage 75 Stereo & Mono gratis på din arbetsplats. Beställ idag hos Ergopartner!

Mer information
Märke Jabra
Ekstra data

Du kan ansluta headsetet till en bordstelefon, softphone, analog telefon och två bluetooth-enheter samtidigt.