Underarmsstöd

Alla produkter (7 artiklar)

Sätt fallande sortering

Alla produkter (7 artiklar)

Sätt fallande sortering

Här hittar du underarmsstödjare till kontoret, som ger stöd till dina underarmar medan du arbetar.

En underarmsstödjare ger bättre ergonomi vid skrivbordet i både armar och axlar. För att uppnå den rätta arbetsställningen vid skärmarbete, krävs de rätta hjälpmedlen!

Förebygg skador och irritation i överkroppen – se vårt sortiment av underarmsstödjare till skrivbordet och underarmsstödjare till RollerMouse

härunder.


Vikten av att avlasta kroppen på rätt sätt!

Ett bra underarmsstöd kan användas vid alla typer av datorer och ger dig de bästa förutsättningarna för att använda din dator på ett ergonomiskt vis. Vid bruk av dator är det lämpligt med ett underarmsstöd för datorbruk, eftersom att det kommer att ge din kropp en mer balanserad och avslappnad position som minskar risken för att skador uppkommer. Ett underarmsstöd gör det bekvämt för dig att arbeta vid skrivbord eftersom det hjälper dig att skona din nacke och rygg samt dina skuldror och armar. För att inte få skador vid långvarigt stillasittande arbete är det viktigt att använda sig av ett underarmsstöd, då detta kommer vara det mest skonsamma och bekväma du kan använda för att avlasta kroppen. 

Kundeservice

08 509 269 46

Öppettider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Hitta oss

Svetsarvägen 15, 17141 Solna

Skriva till oss

info@ergopartner.com